GÖKSUN KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Belgegeçer : (0344) 714 11 95
WEB http://goksunkizanadoluimamhatip.meb.k12.tr
Adres : Köprübaşı Mah. Azerbaycan Cad. No12/1 Göksun/KAHRAMANMARAŞ
VİZYON : Değişen ve gelişen yeni dünyaya uyum sağlayan, kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentez yapabilen, eleştirel düşünebilen, öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı, dünü, bugüne; bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu, yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin işbirliğiyle çevrede, bölgede ve ülkede “model okul” olmaktır. Türkiye’yi çağdaş uygarlık düzeyine çıkaracak aklın ve bilimin aydınlığında demokratik laik bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti anayasalarına saygılı, sorumluluğunu bilen , Atatürk ilke inkılaplarına bağlı bireyler hazırlamaktır.
MİSYON : Ülkemizin etkili insan yetiştirme politikalarının temel kaynağı ve fideliği olarak; Yüce Önder Atatürk’ün “Büyük Türkiye” idealine ulaşmayı hedefleyen, Türkiye Cumhuriyeti’ne ve tüm insanlığa karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan, bilgisi, görgüsü ve kültürü yüksek, bilimi, sanatı, edebiyatı ve felsefeyi seven, vatanına, bayrağına ve manevi değerlerine sahip çıkan; düşünen, okuyan, araştıran, sorgulayan, teknolojiyi en iyi şekilde kullanabilen, değişen şartlara ve koşullara karşı kendisini yenileyebilen, sevgi, saygı ve hoşgörü duygularına sahip öğrencilerin yetiştiği; Özel Okul standartlarına sahip Eğitim-Öğretim ortamında, öğrencilerin hayata ve bir üst öğretime hazırlandığı;Yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin el birliğiyle Kahramanmaraş’ta örnek bir okul olmak.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen : 1
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 0
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : NORMAL ÖĞRETİM
Kantin: 1
Yemekhane : 1
Revir : 0
Saatler : 08:00 - 15:40
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFER
Lojman : Okulumuzun lojmanı bulunmamaktadır. Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Okulumuz ilçe merkezinde olduğu için ulaşım çok rahattır.
Yerleşim Yeri : Köprübaşı Mah. Azerbaycan Cad. No12/1 Göksun/KAHRAMANMARAŞ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezindedir. İle 80 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :