KAHRAMANMARAŞ / GÖKSUN - GÖKSUN KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

GÖKSUN´ DA KUR´AN-I KERİM´İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI

GÖKSUN KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ KOORDİNATÖRLÜĞÜNDE KAHRAMANMARAŞ İL GENELİ ANADOLU İMAMHATİP LİSELERİ ARASI KUR´ANI-KERİMi GÜZEL OKUMA VE HAFIZLIK YARIŞMASI GÖKSUN ARSLANBEY MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ KONFERANS SALONUNDA YAPILDI.

GÖKSUN KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ KOORDİNATÖRLÜĞÜNDE, ARSLANBEY MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN KUR´AN-I KERİM´İ GÜZEL OKUMA VE HAFIZLIK YARIŞMASI İSTİKLAL MARŞININ OKUNMASI, OKUL MÜDÜRÜ MESUDE KÖŞKER´İN KONUŞMASI VE AKABİNDE KUR´AN TİLAVETİYLE BAŞLADI. KATILIMCI ÖĞRENCİLER  SEÇİCİ KURUL GÖZETİMİNDE ÇEKİLEN KURALAR SONUCU ÖĞRENCİLER KUR´AN-KERİM´DEN AYETLER OKUDU. AKABİNDE İSE HAFIZLIK YARIŞMASI DÜZENLENDİ.İKİ YARIŞMADA DA HACI MEHMET KALAY KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ BİRİNCİ OLDU.BİRİNCİ  ÖĞRENCİLER YARIM ALTIN, İKİNCİ ÖĞRENCİLER ÇEYREK ALTIN VE 100TL , ÜÇÜNCÜ OLAN ÖĞRENCİ İSE ÇEYREK ALTIN İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ.TÜM KATILIMCILAR VE JÜRİ ÜYELERİNE HEDİYELEVERİLDİ.YARIŞMA KAPSAMINDA  OKULUMUZ İLAHİ KOROSU MİSAFİR VE KATILIMCILARA MUSİKİ DİNLETİSİ SUNDU.

Yayın: 16.03.2017 - Güncelleme: 16.03.2017 11:05 - Görüntülenme: 187