T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KAHRAMANMARAŞ / GÖKSUN - Göksun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Edep Saygı Nezaket Pano Çalışması (ÇEDES)

Millî Eğitim Bakanlığına bağlı ortaokullar ve imam hatip okulları, Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı il/ilçe spor müdürlükleri/Gençlik merkezleri ile Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı Diyanet Gençlik Merkezleri iş birliğinde  Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) Projesi  yürütülmektedir.Bu kapsamda hazırlanan  yıllık plan doğrultusunda okulumuzda çalışmalar yapılmaktadır.

Projeyle öğrencilerimizin millî, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerlerimizi benimseyen, koruyan, geliştiren ve bu değerleri kendi yaşantılarında inşa eden fertler olmalarına, çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış, bu donanımı insanlık hayrına sarf edebilen, bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı, aklıselim, kalbiselim ve zevkiselim sahibi, bedensel ve sosyal bakımdan dengeli bireyler olarak yetişmeleri amaçlanmaktadır.

ÇEDES Kulüp Rehber Öğretmenimiz Gizem ÖZTÜRK bu yıl ÇEDES çalışmalarına rehberlik edecektir.Kendisine çalışmalarında kolaylık ve başarı diliyoruz.

Ekim ayı ÇEDES değeri olan Edep Saygı Nezaket konulu pano çalışması yapılmıştır.

Özdenetim değeri kapsamında öğrencilerimizde sorumluluk ve temizlik bilincini geliştirmek amaçlı ,temizlik kontrolü yapılarak her ay ödüllü Ayın Temiz Sınıfı seçimi yapılacaktır.

 

 

06-11-202306-11-202306-11-202306-11-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 06.11.2023 - Güncelleme: 06.11.2023 10:47 - Görüntülenme: 261
  Beğen | 7  kişi beğendi