2023-2024 Pansiyon Kayıt İşlemleri

GÖKSUN KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

OKUL PANSİYONUNA BAŞVURU TARİHİ 22-25 AĞUSTOS 2023 TARİHLERİ ARASIDIR.

31 AĞUSTOS 2023 TARİHİNDE SONUÇLAR AÇIKLANACAK VE KESİN KAYITLAR YAPILACAKTIR.

PARASIZ YATILILIK İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

1. Ek-1 Öğrenci ailesinin maddi durumunu gösteren beyanname ile beyana esas olan velinin ve eşi çalışıyorsa, eşi ile birlikte bütün yıllık durumunu gösteren vergi dairesi, muhasebe birimi veya ilgili kişi, kurum ve kuruluşlardan alınacak 2022 yılına ait 12 aylık toplam gelirini gösteren belge. Yıllık gelirin fert başına düşen miktarın 46.000,00 tl sını geçmemesi gerekmektedir.

2. Velinin ve bakmakla yükümlü olduğu aile üyelerinin Türkiye Cumhuriyeti Kimlik numaralı nüfus cüzdan fotokopileri.

3. Anne-baba çalışmıyorsa, çalışmadıklarına dair SGK ’dan alınan belge.

4. Anne baba ayrı ise velayet kararı

5. Öğrenciye ait bir adet vesikalık fotoğraf

6. Öğrenciye ait sağlık raporu ‘’Öğrencinin pansiyonda kalmasında sakınca yoktur’’ ibaresi mutlaka olmalıdır.

7. Ortaokulundan disiplin cezası almadığına dair belge

8.  Vukuatlı nüfus kayıt örneği.

9. Öğrencinin LGS ‘den aldığı puanı gösteren belge.

10. Öğrenciye ait ikametgah belgesi

11. Ailede 18 yaşını doldurmuş birey(çocuk)  mevcut ise; öğrenci ise üniversiteden alınacak öğrenci belgesi, çalışmıyorsa SGK dökümü, çalışıyorsa 2022 yılına ait 12 aylık maaş dökümü.

PARALI YATILILIK İÇİN GEREKLİ BELGELER

Yukarıda parasız yatılılık için gerekli olan belgelerden 1. -3. ve 11. maddedekiler hariç diğer maddelerde sayılan belgelerin getirilmesi şarttır.

Paralı yatılılık 2023 yılı için belirlenen ücret 11.500 tl dır. Bu ücretin 5750 tl si birinci dönem ödenir. Ücret ilk kayıt esnasında ve kasım ayında olmak üzere iki taksit halinde veya tek seferde ödenebilir. 2024 yılında güncellenen ücret tarifesi üzerinden ödeme yapılır.

EK-1 Belgesi İNDİR

Yayın: 08.08.2022 - Güncelleme: 17.08.2023 08:42 - Görüntülenme: 519